Adres:

Het Tekenatelier
Tjariet 58
9746 PE Groningen
+31 6 45 40 87 93
j.hemstra@hettekenatelier.nl

Praktijkruimte Het Tekenatelier

De praktijkruimte van Het Tekenatelier, creatieve coaching & therapie, is gevestigd in de wijk Reitdiep. Deze nieuwe wijk ligt aan noord-westkant van de stad Groningen en is via de rondweg per auto gemakkelijk bereikbaar. Ook per openbaar vervoer is er een goede verbinding.

De praktijk van Het Tekenatelier bestaat uit twee ruimtes: het atelier en de ontspanningsruimte. De lichte en sfeervolle ruimtes worden beide gebruikt voor individuele sessies creatieve coaching & therapie.

Tekenatelierinterieur-004

Met creatieve coaching werk je aan een doel. Wat jij of je kind wilt bereiken wordt haalbaar. Via creatieve opdrachten – een tekening, een schilderij, een kleiwerkstuk of een collage – maak je je doel zichtbaar.

Bij creatieve therapie werk je aan de oorzaak van een klacht of probleem. Hiervoor ga je terug naar het verleden. Je ervaart wat de invloed hiervan is op je dagelijkse leven. Door middel van creatieve opdrachten ruim je oude pijn op.

Behalve individuele sessies zijn er verschillende creatieve workshops en cursussen voor ouderen, volwassenen en kinderen in het atelier.
Tekenatelierinterieur-002

Fotografie: Geert Job Sevink | Realisatie: rogierlankhorst.com | Ontwerp: Studio Frank & Lisa