Adres:

Het Tekenatelier
Tjariet 58
9746 PE Groningen
+31 6 45 40 87 93
j.hemstra@hettekenatelier.nl

Volwassenen

Het is niet altijd gemakkelijke om lastige emoties onder ogen te zien. Soms ben je je niet bewust van deze gevoelens. Of het komt je even niet uit om er aandacht aan te besteden. Je houdt jezelf voor dat het allemaal wel meevalt.

Toch kan een gevoel van verdriet, angst, boosheid, schuld of schaamte je dagelijkse leven erg in beslag nemen. Hoe meer je dit gevoel negeert of wegstopt, hoe meer verwrongen het eruit komt. Je krijgt misschien last van fysieke klachten: migraine, slapeloosheid, last van je maag. Of je merkt dat je een kort lontje hebt, je spanningen op een ander afreageert of nergens meer toe komt. Soms voel je je rot maar weet je niet waardoor dat komt.

Wanneer de klachten te lang duren, heb je tijdelijk professionele hulp nodig. Bij creatieve therapie werk je aan de oorzaak van je klacht. Niet door veel te praten, maar door te doen en te ervaren. Je gaat terug naar het verleden en ervaart wat de invloed hiervan is op je dagelijkse leven. Door middel van creatieve opdrachten uit je je emoties en ruim je pijnlijke gevoelens op. Hierdoor kom je weer in balans.

volwassenen

Fotografie: Geert Job Sevink | Realisatie: rogierlankhorst.com | Ontwerp: Studio Frank & Lisa