Adres:

Het Tekenatelier
Tjariet 58
9746 PE Groningen
050 - 318 75 40
j.hemstra@hettekenatelier.nl

Aanmelding en kosten

Wanneer creatieve coaching of therapie je aanspreekt, neem dan contact op voor een gratis kennismakingssessie. Je maakt vrijblijvend kennis met Het Tekenatelier en ervaart of deze manier van werken bij je past.

Tijdens de kennismaking maak je een opdracht die we na afloop bespreken. Zo krijg je een goed idee van de inhoud en het verloop van een sessie.

Wanneer het wederzijds klikt, maken we een vervolgafspraak. Stapsgewijs gaan we met je doel of hulpvraag aan de slag, waarbij aandacht is voor het hier en nu en voor je verlangens op de langere termijn.

In de meeste gevallen bestaat een coachings- of therapietraject uit 7 à 10 sessies. In het begin van het traject zijn de sessies om de week. Later kan er meer tijd tussen de afspraken zitten.

Een kennismakingssessie is gratis. Een sessie van een uur kost € 70,- . Een sessie van 1,5 uur kost € 95,- . Een sessie van 2 uur met 2 personen (oudercoaching of relatietherapie) kost € 120,-. Een telefonisch consult kost € 50,00 per uur.  

Het Tekenatelier is door de belastingdienst vrijgesteld voor het heffen van btw ( btw-id NL001243447B37).

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt tekentherapie vanuit de aanvullende verzekering als psychosociale zorg. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Meer informatie hierover is te vinden op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapie, beroepsvereniging Tekentaal.

Sessies kunnen ook vanuit een PGB worden betaald.

Aanmelden en informatie

aanmelding en kosten het tekenatelier groningen

Fotografie: Geert Job Sevink | Realisatie: rogierlankhorst.com | Ontwerp: Studio Frank & Lisa